23 Mayıs 2010 Pazar

Herkese Bir Halley Banaysa Bir Harley

Geçen bi pikniğe gittik sınıfça. Çok eğlenceli ve öğretici bi gün oldu. Öğrendiğim birinci şey dağ kızağı yapılırken gözüne su geldiğinde o su pis de olsa kapama gözlerini. Savaş onunla. Yoksa ilerde çocuğunun olma şansının yitmesi bi pis suyun seni kör etme olasılığından daha yüksek olur.

Bi de midem cidden hassasmış. İki gündür yatıyorum bişey dokundu herhal. Dün ateşim 39.2 olunca hadi dedik bi doktora gidelim. Hemşirenin durumu benden vahimdi. Havale mi geçiriyodu noluyoduysa 'Çocuk hemşiresi nerede?' cümlesini anlıyamadı. Kurumda çalışan çocuk yaşta bir hemşirenin olup olmadığını sorgulamaya başladı. Durum benim müdahalemle açıklığa kavuştu çok şükür.

Ve son olarak biraz ailevi bir şey olsa da bahsetmeden duramayacağım ablam sevgilisine atacağı mesajı yanlışlıkla yanlışlıkla babasına attı! Hayır kendi babasına atsa iyi (ki o zaman babama derdim) gitti sevgilisinin babasına ':):)Başın hala ağrıyo mu?' diye mesaj attı. Siz siz olun bi mesajı yollamadan önce, önce sağa sonra sola bakmayı kesip; önce alta sonra üste sonra gönderilecekler kısmına ciddi ciddi ve büyük bir sorumlulukla bakmayı unutmayın. Aman diyim.

Hiç yorum yok: