20 Ocak 2010 Çarşamba

Doğum Günü Hedayesi

Ey insanlar! Duyun sesimi. 27 Ocak kutsal bir gündür bilirsiniz. O gün hediyelerinizi alıp meydanlara çıktığınızda şu kurallara dikkat ediniz ki kehanet bir bal kabağına dönüşüp başınızda patlamasın.
Ps: Kehanet mi ne? Eğer 27 Ocağın kutsallığına inanmayıp güzel bir hediye almazsan sevgilinden ayrılırsın. Ayrılamadın mı? Sevgilinin bir pislik olduğu ortaya çıkar. Okuldaki/İş yerindeki durumun tehlikeye girer. Maaşın/Notların düşer. Gıcık mı gıcık insanlar başında bekler. 'Ben demiştim.' diyen arkadaşların oluverir bir anda. Olmaz deme oluyor. Ben denedim oldu. Şimdi uyuşukluk etme bunu 20 kişiye gönder ki ilk adımı tamamlamış ol...

Neyse hediyelere gelecek olursak:
  1. Güzel bir kitap çok makbule geçer. Her zaman, her yerde...(Vampir serileri kitap değildir.)
  2. Film. Al. İzlesin. Mutlu olsun. Hele bi B-sınıfı slaher dayıycan ooo kralsın, babasın
  3. Müzik zevklerinizin uyduğunu düşünüyorsan bir CD olur ama yok olmaz dersen git kendi CD'ni doldur. O şarkılar tek tek dinlensin keşfedilsin.
  4. Aydinger kağıdı. Hediye alacağınız kişinin içinde bir sanatçı yaşıyor ama o bunu bilmiyor mu? Olsun. Artık 'aydinger' var. Alın kırtasiyelerden, oradan, burdan çizsin çocuk sevdiği albüm kapaklarını, resimleri, illüstrasyonları...
  5. Kağıt aldın da bitti mi her şey? Nerede bunun kalemi? Git kalem al.
  6. Bunlar da seni açmıyorsa o kişinin en iğrendiği kişinin resmini Facebook'tan al bastır. Koy güzel bi çerçeveye... Bir-iki tane de sevdiği insanın resmini bastır ki canım çerçeve heba olmasın.
  7. Kişiyle sadece sizin ortak paydanız olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey
Kaçınılması Gerekenler:
  1. Kıyafetler. Dikkat! Dikkat! Sen sevmiş olabilirsin ama belki aldığın kişi sevmedi. Olacak şey mi? Yazık garibim belli de edemiyor, sevdiği birisin çünkü. Ne yapsın sen kıyafet alma en iyisi.
  2. Bestseller ve/ya Klasikler: Kesin okumuştur/izlemiştir veya biliyordur. Ha illa alıcam ben diyorsan önce bir sor. Tabii alakasız bir anda olursa kimse çakmadan öğrenirsin bilip bilmediğini.
  3. Minik Aksesuarlar: Gitar çalan birine gidip gitar maketi alacak olan ilk kişi sen değilsin emin ol son da olmayacaksın. O yüzden git pena al kardeşim mis gibi hem öyle küçük şeyler sürekli kaybolur. Biblolardan hiç söz etmiyorum bile çünkü kimsenin öyle şeylere ihtiyacı olmuyordu son baktığımda. Ha adam manyaktır, delidir, biblo aşığıdır o zaman al.
  4. Komik olmak için alınmış şeyler... Tamam süpersin, manyaksın, kralsın, akıyorsun ama bunlar senin zeka yaşının da bir göstergesi aynı zamanda.

1 yorum:

kırmızı kurnaz tilki (marla singer) dedi ki...

ne yüce ruhlarsınız siz :)