28 Ekim 2009 Çarşamba

Pabucumun Oscar'ı

Biz Sunshine Believers ekibi olarak tiyatroya meraklıyız. Aynı zamanda keşfedilme ihtimalimiz yüksek (reklamlar) Hyena ve Goldfish olarak Oscar'ı aldığımız vakit sakin ve umursamaz adımlarla sahneye çıkacağız. Benim üzerimde "so what?" yazan kırmızı bir tişört, altımda kot ve kırmızı topuklu ayakkabılar, Hyena'nın üzerinde ise Dolce&Gabbana smokin var.

  • "And the Oscar goes toooo Hyena andd Goldfisshhh!" alkışlar alkışlar. Sağ alt köşede öffleyip göz göze gelen Hyena ve Goldfish beliriyor.

  • Goldfish kalkması için Hyena'nın kolundan tutuyor. Hyena "brah ya!" dedikten sonra Goldfish "aman yea alalım da bitsin" dedikten sonra kalkıp sahneye yöneliyorlar.

  • Ödül Goldfish'e uzatıldığında Goldfish domuz gribi kapmamak için teması minimuma indirerek kafasından tutuyor oscarcığı.
  • G. ve H. önce ödüle ardından önlerindeki insan kalabalığına bakıyorlar. G gözlerini deviriyor (ünlü ve nefret edilesi mimik) H ise o gamzelerini ortaya çıkaran aşağılayıcı bakışlarla etrafı süzüyor.
  • G. dilegeliyor. "öhöm... ses ses ses 1-2... öncelikle... aman yea bu ödülü de bir şey sanıyosunuz ya ne diyeyim. Eh hadi adettendir bir konuşma yapalım. ıhmm... Bu ödülü bize kazandıran tüm rakiplerimize teşekkür ediyoruz. En 1. biz olduk hahaha"
  • H: Zaten birinci belliydi. Heyecan falan mı yaptığınızı sanıyorsunuz?! Hayır, o dandik filmlerdeki oyunculuklarla bu zamana kadar boşuna vakit kaybetmişsiniz.
  • Ödülümüzü takdim eden kişi (her kimsen) "inebilirsin".
  • Yooo.

Hyena ve Goldfish Oscar kazandıktan sonra hiçbir filmde rol alamadılar. Parasız kalınca da Oscar heykelciğini $300 sattılar ve o parayla bir adet LOMO edinip fotoğrafçılıkla hayatlarını devam ettirirdiler. Ta ki Levi's tarafından model olarak keşfedilene kadar...

3 yorum:

jellyfish dedi ki...

jellyfish oscar'ı alan insanı açıklamak zere sakin bir o kadar da mutsuz adımlarla sahneye çıkar. yavaşçana zarfı açar veee...

-aand the oscar goes too..... ME!!! :D:D ahahahahahahahah

goldfish dedi ki...

hahaha :D bunun üzerine Goldfish bir balık gibi şaşırır Hyena ise kalıverir. and the oscar have gone to jellyfish. (ingilizcemi konuştururum böylede.) jellyfish jellyfish love you <3

jellyfish dedi ki...

:^) yerim. and i wanna hold your hand..