17 Temmuz 2009 Cuma

Muse & Amy Winehouse


Evet, hiç tarzım olmayan bi kayıt yazıyorum(bunların başka bi ismi olmalı kayıt ne ya?). İki tane ilginizi çekeceğinizi düşündüğüm haber vereceğim aslında Amy Winehouse'un ki daha ziyade magazinel bişiy. O yüzden Muse'dan başlayalım...
Muse (ki Jellyfish başta olmak üzere baya bi seviliyo ülkemiz sınırlarında) 4. albümlerinin tanıtımı(19 eylülde çıkacak adı da değişmezse ''The Resistance'' olacakmış) için bizimle bir oyun oynamaya karar vermiş olacak ki ilk şarkılarını 6 parçaya ayırıp 6 farklı şehire saklamışlar (Paris, Berlin, Dubai, Tokyo, Hong Kong ve Moskova) bu şehirlerden birinde bu USB bellekleri bulup bulmacayı çözdüğünüzde 'United States of Eurasia' nın 36 saniyesini dinleyen ilk insan oluyorsunuz. Bir hayran için bulunmaz fırsat değil mi ama? Herneyse bunu öğrendiğim saatlerde Paris bulmacayı çözmüş ve dinlemişken, Berlinde bulmuştu. Ben bunları yazarken Berlin'de ki 36 saniyelik bölüm de internete aktarılmış. Diğer 4 şehir arayadursun bakalım bu kadar uğraştığımıza deyecek birşeyle karşılaşacağız?
ps. Dubai de ki Al Maktoum hastanesinin oluğu civarlarda ki 27. sokakta(gitsem bulurum valla.). Moskova'da ki ise tam meydanda Okhotnyy Ryad'da.Moskova da bulunup çözülmüş darısı Dubai'nin başına.

Amy'e gelince o da boşanmış yazık. Demek ki kocası Amy'e değil onun bülbül yuvasına aşıkmış. bilmeyenler için hatırlatayım meşhuuuuuuuur bülbül yuvası kışın ortada kaybolmuştu. Herneyse esas olay boşanmanın imtiyazlı olması ve 15 milyon $ cığı bulunan Amy'nin bunun 3 milyonunu eski kocasına vermek zorunda olması.(herşeyin bi bedeli var.Değil mi?)Fotoğrafta da çifti mutlu zamanlarındayken görmekteyiz.

1 yorum:

jellyfish dedi ki...

Muse'un hayranlarına yaptığı bu jest size de Willie Wonka'nın çikolata severler için dünyanın dört bir yanına dağıttığı altın biletleri anımsatmadı mı? :D