16 Ağustos 2009 Pazar

Histeri(The Children)




Hyena ve White Tiger buluşamaz buluşunca da hep sinemaya gider filmler ise bi boka benzemediğinden olsa gerek Hyena mallaşır, White Tiger yavaş yavaş delirir. 'Histeri'yle bu gelenek bozulmadı. Sinemalarda birşey yokken gidilebilecek 2-3 slasher her zaman bulunur, bunlara girer bi düzine gencin katledilişini izler sonra çıkarsınız ama gelin görünki histeri böyle bir film değil. Bunun esas nedeni filmde hepi topu 9 kişinin olması. Konusu da 'Noel' için biraraya gelen iki aile mutlu mesut bir yılbaşı geçireceklerini düşünür AMA... Ters giden birşeyler vardır(!!!!!) Ziyarete gelen ailenin küçük oğlu Paulie hastalanmıştır, karlarla kaplı bu şehirden uzak büyük evde(bkz: klişe) huzur ve mutluluk istenmeyen misafirler olmuşlardır. Paulie'nin hastalığı diğer çocukları rahatsız etmiştir çünkü bu mutlu mesut dağ evinde ksilofonuyla takılmakta, cıngar çıkarmak için bahane aramaktadır. Bir gece geçmeden diğer çocuklarda hastalanırlar ve eğlence başlar(bunu diyebilmeyi gerçekten isterdim) bizim minik veletler deliririr, kusursuz planlarıyla anne-babalarını ve ablalarını avlamaya başlarlarlar(bkz: av mevsimi başlangıcı) ölümler ne çok kanlı, ne de dahiyane sadece öldürüyolar işte. Ablaları durumun farkına varıp, millete söylediğinde paranoyak katil muamelesi görüyor falan filan. Paranızı boşuna heba etmeyin diye servetini filmlere yatıran ben filmden bi bok anlamadım.

---- Spoiler İçeren Sövme ----
Yönetmen ve senarist bozuntuları hiç mi film izlemediniz kuzum siz? Normal bi seyirci sevdiği filmin devamına gider. Sen kürtajdan kurtulmuş genç kızla, her taraftan çıkan hastalıklı veletlerin neden hastalandığını ikinci filmde anlatamazsın ki. Ha illa anlatıcam bunu ben diyosan ilk filmde ağzımıza bi parmak bal çalsaydın, olmadı filmi biraz güzel yapsaydın. AYIP.
---- Spoiler Biter ----

Sonuçta IMDB 6 civarı vermiş, Hyena puanı da aynısı.

Sevgili film isimleri bulucuları The Children çocuklar demektir. Histeri ne alaka? Beyniniz her daim sulu sizin hayattan soğutuyosunuz.

Hiç yorum yok: