13 Ağustos 2009 Perşembe

Hyenalarda Akşam Hayatta Kalma Kılavuzu

Normal insanlar(normal kelimesine kılım. Normal nedir sorarım size?) evlerinde akşam atraksiyonlarını yaptıktan sonra yatar uyurlar ama bizim evde hayat geceyarısından sonra akmaya başlar. Gece Yarısından önceki program:


19:30 Anne gelir.

20:00 Çocuklar da gelir.

21:00 Aylaklık yapmak için uygun pozisyonlar alınır, beyin itina ile uyuşturulur.

22:00 Hyena bilgisayar özlemine dayanamayıp bilgisayarın başında kim varsa türlü yollarla kaldırır.

23:30 Magazin Programlarıyla beraber evdeki yaşam formları yorulduklarını anlayıp yatak öncesi seremonisine başlarlar.


GECEYARISI(farklı bişiye dönüşücekseniz dönüşün ben devam ediyorum) artık kritik döneme giriş yapılmıştır. Aile bireylerini Hyena'ya yatması gerektiği çeşitli yollarla bildirirler(bizimkiler pek yaratıcı bu konuda) ama bilgisayar aşkı(bağımlılığı) sandıkları şey aslında basit bi hayat felsefesidir.


01:30 Dünya üzerinde geçirdikleri yılların sayısı daha 2. haneye yeni ulaşan küçük kardeşler koltuk, yatak, halı, masa ayırmaksızın buldukları veya yakın oldukları yatay düzlemde uyumaya başlarlar. Süper kahraman anne ise çocuklarını yerlerine götürür veya gitmelerini söyler ama yerlerine kendi yerleşir. Bu sırada baba kuruyemiş kuleleri yapımı konusundaki başarısını borçlu olduğu 3-4 saatlik günlük antrenmanının sonuna gelir. Supernatural başlar Hyena ben izliyorum ki bu diziyi repliğini milyonuncu kez söyleyerek ayakta kalır.

02:00 ''Eee dizi de bitti(ömür bitiyor dizi neymiş?!) bir şey yapmalı hey! Bir şey yapmalı!'' nidaları dönerken beynin içinde Hyena bilgisayarın hoş mavi ışığının hala onu çağırdığını fark eder(1 yanıp sönme: havamda değilim ama gelsen de olur, 2 yanıp sönme: gel gel) olur da kanılmazsa bilgisayar alttan alttan shuffle'la iş birliği yapıp en sevilen parçalardan birini koyar. Hyena artık bir Zombi olduğundan yavaş yavaş yönelir ve Kötü Kadın Bilgi Sayar amansız savaşı bir kez daha kazanır.

03:00- ??:??
Bu zaman aralığında Facebook, Msn, Wikipedia, Myspace, gibi sitelerde fink atılır. Televizyon'da hep Cartoon Network açıktır. Sonunda saatin norma insanların uyandıkları saatlere yaklaştığı anlaşılır. Kötü Kadın Bilgi Sayar'a artık gitmesi, aslında hiç sevilmediği(yarın tekrar dönüleceği biline biline) ve aramaması söylenir. Gidip yatak itina ile dağıtılır. Yatılır. Odanın içine günışığı dolarken, hayatın ne güzel olduğu düşüncesi ve bir LOMO'nuzun olmamasının ezikliğiyle günün bu en güzel görünen saati bir kez daha heba olur.

Hiç yorum yok: